Μουσική , Τα καλύτερα της Κύπρου

Αυτές είναι οι 22+1 πιο ενδιαφέρουσες συναυλίες του Απρίλη

Φτιάξαμε το συναυλιακό καλεντάρι του μήνα

Δημοσιεύτηκε στις 29 Μαρτίου 2024

Ο μήνας που ετοιμαζόμαστε να υποδεχθούμε έχει πολλά ενδιαφέροντα πράγματα να κάνεις, να δεις και να ακούσεις!

Ανάμεσά τους εκθέσεις, φεστιβάλ, θεατρικές παραστάσεις, αλλά και πολλά live με αγαπημένους καλλιτέχνες, οι οποίοι κατεβαίνουν αυτόν το μήνα στο νησί μας για να μας φτιάξουν τα βράδια μας.

Γι' αυτό λοιπόν κι εμείς εδώ στο Check In Cyprus αποφασίσαμε να συγκεντρώσουμε τις σημαντικότερες συναυλίες ώστε να φτιάξετε το συναυλιακό σας καλεντάρι στον ίσως πιο όμορφο μήνα της φετινής άνοιξης, το Απρίλιο.

vitali_qkNF0QN.2e16d0ba.fill-1375.2e16d0ba.fill-1375x729.jpg

Ελένη Βιτάλη
Μετά τις επιτυχημένες παραστάσεις τον περασμένο Οκτώβριο η τεράστια Ελένη Βιτάλη, μια από τις πιο σπουδαίες φωνές της ελληνικής μουσικής σκηνής έχεται στο Κύκλος μουσική στην Λεμεσό μαζί με τους Τζουμ την Παρασκευή 5 Απριλίου στις 21:00. Ένα μοναδικό live που δεν πρέπει κανένας να χάσει. Το πρόγραμμα θα περιέχει με μεγάλες επιτυχίες από την προσωπική της δισκογραφία αλλά και άλλων μεγάλων Ελλήνων τραγουδοποιών. Η Ελένη Βιτάλη έρμήνευσε πολλά τραγούδια που έγιναν επιτυχίες στην πολυετή καριέρα της. Ο κόσμος την έχει ταυτίσει με πολλούς “ύμνους” της ελληνικής δισκογραφίας, που είτε τα τραγούδησε πρώτη είτε σε επανεκτέλεση, όπως τα: Μια Γυναίκα Μπορεί, Ανοίχτε Τα Τρελλάδικα, Τζιβαέρι.
>> Παρασκευή 5 Απριλίου, Κύκλος Μουσική, Λεμεσός, 21.00. Πληρ. 25107230.

giagkinides (1).jpg

Γιαγκίνηδες
Ρεμπέτικη βραδιά στο Αvalon live με τους Γιαγκίνηδες! Ο Σπύρος και ο Παναγιώτης, συστήνονται ως Γιαγκίνηδες και έχουν καταφέρει μέσα σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα να κάνουν το ρεμπέτικο αγαπητό στον νεαρόκοσμο. Είτε μέσα από τα social media, με το φανατικό κοινό που τους ακολουθεί πιστά, είτε στα live και κυρίως στον δρόμο, που, όπως αναφέρουν, συνεχίζει να τους ταΐζει και να τους διαμορφώνει ως ανθρώπους. Το διάσημο ρεμπέτικο – λαϊκόπαραδοσιακό σχήμα έρχεται στην Κύπρο και ανεβαίνει στην σκηνή του avalon live με ρεμπέτικη διάθεση!
>> Παρασκευή 5 Απριλίου, Αvalon live, Λάρνακα, 21.00. Εισιτήρια: soldoutticketbox.com

nikos-makropoulos1.jpg

Nίκος Μακρόπουλος
Ξέρει να δημιουργεί χαμό σε κάθε του εμφάνιση καθώς είναι από τους πιο αγαπητούς λαϊκούς τραγουδιστές. Ο λόγος για τον Νίκο Μακρόπουλο, που επιστρέφει στο νησί μας την Παρασκευή 5 Απριλίου στις 20.00 για μια εμφάνιση στο Pavillion Hall στη Λευκωσία (σε ένα event που διοργανώνει το Δημοκρατικό Κόμμα) αλλά και την επομένη, 6 Απριλίου στο OPUS EVENTS VENUE στη Λεμεσό. Έχοντας στο ρεπερτόριο του επιτυχίες όπως το "Έχω έρωτα μαζί σου", ο μεγάλος λαϊκός τραγουδιστής θα πραγματοποιήσει μια μοναδική εμφάνιση εφ' όλης της ύλης.
>> Παρασκευή 5 Απριλίου, Pavillion Hall, 20.00. Είσοδος €20 (περιλαμβάνει 1 ποτό στο μπαρ).
>> Σάββατο 6 Απριλίου, OPUS EVENTS VENUE, Λεμεσός. Πληρ. 7000 0087.

iro.jpg

Ηρώ
Μια πόλη που την αγκάλιασε μέσα από τη φωνή της... αλλά και από τους ανθρώπους που γνώρισε κι έγιναν φίλοι της. Μοιράστηκε τραγούδια, συναισθήματα, στιγμές πολύτιμες ή και απλές στιγμές χαράς μέσα από τη μουσική της. Επιστρέφει έχοντας μαζί της μια θάλασσα από μουσική, έναν ωκεανό από τραγούδια που αγάπησε αλλά από νέα τραγούδια που γράφει ή ερμηνεύει. Είναι χαρακτηριστικό πόσο μεγάλη εμβέλεια έχει ως καλλιτέχνις στα είδη μουσικής. Που τα υποστηρίζει με ένα πιάνο και τα ερμηνεύει με μια απλότητα και φυσικά, σα να ειναι η δεύτερη φύση της το τραγούδι. Η Ηρω, με τρόπο μοναδικό όπως μόνο εκείνη ξέρει, έρχεται για να μας συνεπάρει με μια ανταλλαγή καρδιάς... γιατί ολα αποκτούν νόημα όταν συμμετέχει η καρδιά.
>> Παρασκευή 5 & Κυριακή 7 Απριλίου (19.00), Vinylio Wine etc, Λεμεσός. Τιμή: €25. Κρατήσεις: 99 469827.

hsaias-matiampa.jpg

Ησαΐας Ματιάμπα
Η Ελένα Σολεα καλωσορίζει στο Vinylio Wine Etc τον Ησαΐα Ματιάμπα για μια μοναδική μουσικη παράσταση Σάββατο βράδυ στις 6 Απριλίου. Ο Ησαΐας Ματιάμπα φέτος παρουσιάζει μια μοναδική ακουστική παράσταση! Έχοντας 22 χρόνια στο ενεργητικό του, σας προσκαλεί στον ξεχωριστό κόσμο που έχει δημιουργήσει αποκλειστικά για εσάς, ερμηνεύοντας τραγούδια απ’ την προσωπική του δισκογραφία αλλά και απ’ την έντεχνη / λαϊκή - παραδοσιακή / ροκ σκηνή. Αφεθείτε στους ήχους του και ταυτιστείτε με τα μονοπάτια της ζωής του.
>> Σάββατο 6 Απριλίου, Vinylio Wine Etc, Λεμεσός. Κρατήσεις και πληροφορίες 99300430.

andromachistateclub.width-1920.2e16d0ba.fill-1375x729.png

Ανδρομάχη και Γιώργος Λιβανής
Ο Γιώργος Λιβάνης και η Ανδρομάχη ενώνουν τις φωνές τους στο νέο τους τραγούδι «Η Αγάπη Αυτή». Ένα ερωτικό ντουέτο που συνοδεύεται από music video που γυρίστηκε εξ’ ολοκλήρου στη Ρώμη, «σφραγίζοντας» μουσικά τη φετινή ημέρα των ερωτευμένων. Οι δύο δημοφιλείς καλλιτέχνες, καθένας εκ των οποίων γράφει τη δική του δυναμική πορεία στη δισκογραφία και τις live εμφανίσεις, έρχονται στην Κύπρο για ένα live στο Theama, το Σάββατο 6 Απριλίου. Ο ταλαντούχος Γιώργος Λιβάνης και η μοναδική Ανδρομάχη θα μας ταξιδέψουν με τις επιτυχίες τους σε μια εκρηκτική συνάντηση on stage!
>> Σάββατο 6 Απριλίου, Theama Venue, Λεμεσός. Πληροφορίες και κρατήσεις στο 99 85 22 20. Προπώληση εισιτηρίων για μη κρατήσεις https://breezegrouptickets.com/

«In Memoriam: συναυλία στη μνήμη του Νικόλα Οικονόμου»
H Συμφωνική Ορχήστρα Δήμου Λεμεσού υπό τη μουσική και καλλιτεχνική διεύθυνση του αρχιμουσικού Φράνσις Νεκτάριου Γκάυ παρουσιάζει στο Παττίχειο Δημοτικό Θέατρο Λεμεσού την «In Memoriam: συναυλία στη μνήμη του Νικόλα Οικονόμου». Πέραν από κορυφαίος πιανίστας, ο Νικόλας Οικονόμου (1953-1993) ήταν ταλαντούχος και ως συνθέτης. Τέσσερα κομμάτια από τις 16 πιανιστικές Σπουδές για παιδιά με τίτλο Childhood Whims, έχουν ενορχηστρωθεί από τον Άλκη Μπαλτά και θα αποτελέσουν την εισαγωγή στην συναυλία εις μνήμη των 30 χρόνων εκδημίας του σπουδαίου, «Sui generis», μουσικού της Κύπρου. Το Κοντσέρτο για βιολί σε μι ελάσσονα, έργο 64, του Felix Mendelssohn, ένα από τα ωραιότερα έργα του Ρομαντικού ρεπερτορίου, ερμηνεύει η καταξιωμένη Λεμεσιανή βιολονίστα Βικτώρια Μαυρομουστάκη. Η Βικτώρια από τα 15 της χρόνια ζει στο Λονδίνο, αρχικά ως υπότροφος του “The Purcell School for Young Musicians”, έπειτα ως φοιτήτρια στο “ The Royal School of Music” και τώρα σαν επαγγελματίας μουσικός με αξιοσημείωτη καριέρα, με εμφανίσεις στο Wigmore Hall και Royal Albert Hall του Λονδίνου καθώς και συναυλίες σε Ευρώπη, Αφρική και Μέση Ανατολή. Το αποκορύφωμα της βραδιάς θα είναι αναμφίβολα η αριστουργηματική Πρώτη Συμφωνία σε Ντο μείζονα, έργο 21 του Ludwig van Beethoven. H «Βιενέζικη» αυτή συμφωνία χαρακτηρίζεται από τις κρυστάλλινες, όμορφες και ευνόητες μελωδίες και από τη σαφή δομή σύνθεσης, μορφής και αναλογίας.
>> Δευτέρα 8 Απριλίου, Παττίχειο Δημοτικό Θέατρο Λεμεσού, 20.30. Εισιτήρια: €12 / €7.

thodoris-ferris-romeo-club-25867057.jpg

Θοδωρής Φέρρης
Ο επιτυχημένος και ερωτικός καλλιτέχνης της γενιάς του Θοδωρής Φέρρης έρχεται στις Notes Live την Τετάρτη 10 Απριλίου στη Λεμεσό για να χαρίσει σε όλους άλλη μια ξεχωριστή εμπειρία.Ο αγαπημένος τραγουδιστής ετοιμάζεται να αφήσει για ακόμα μία φορά "Άλλη μία εμπειρία" στο κοινό του και να μας χαρίσει συναρπαστικές μουσικές στιγμές με ένα δυνατό πρόγραμμα γεμάτο συναίσθημα και επιτυχίες.
>> Τετάρτη 10 Απριλίου, Notes Live, 20.30, Λεμεσός. Κρατήσεις: 25344344.

xristos-dantis.jpg

Xρήστος Δάντης
O Xρήστος Δάντης έρχεται ξανά στο νησί μας για να κάνει τα βράδια μας ακόμα πιο διασκεδαστικά. Ο αγαπημένος καλλιτέχνης θα εμφανιστεί στο Patio Cocktail Bar στη Λευκωσία την Τετάρτη 10 Απριλίου για ένα δυνατό live. ''Κάποιος σ' αγαπάει'', ''Δωμάτιο'', ''Ψάξε με'', ''Παλιό μου παλτό'', και πολλά άλλα θα τραγουδάμε και θα χορεύουμε μαζί με τον δημοφιλή τραγουδιστή σε ένα βράδυ γεμάτο διασκέδαση!
>> Τετάρτη 10 Απριλίου, Patio Cocktail Bar, Λευκωσία. Κρατήσεις & πληροφορίες: 22664488.

Igudesman & Joo
Μετά από τη sold out εμφάνιση τους με τον John Malkovich στο Ηρώδειο το 2022, το διάσημο, μουσικό χιουμοριστικό ντουέτο Igudesman & Joo έρχεται στην Κύπρο για μία παράσταση. Ο Aleksey Igudesman και ο Hyung-ki Joo έχουν κατακτήσει τον κόσμο με τις μοναδικές, ξεκαρδιστικές θεατρικές παραστάσεις τους που συνδυάζουν το χιούμορ με την κλασική αλλά και την ποπ μουσική, συγκεντρώνοντας πάνω από 35 εκατομμύρια επισκέψεις στο YouTube. Μέσα από τα πανέξυπνα "mash-ups", οι δυο βιρτουόζοι μουσικοί, ο βιολιστής Igudesman και ο πιανίστας Joo, αναμειγνύουν μουσικά είδη και στυλ, με χορταστικές δόσεις χιούμορ και θεατρικότητας. Το κοινό θα απολαύσει ένα πρόγραμμα που περιλαμβάνει έργα όπως: «Από τον Μότσαρτ με αγάπη», «Ο Ραχμάνινοφ μόνος του» και «Ένας πολύ γαλάζιος Δούναβης», δοσμένα μέσα από τη χαρακτηριστική, χιουμοριστική οπτική των δύο μουσικών.
>> Πέμπτη, 11 Απριλίου στις 20.30, στο Δημοτικό Θέατρο Λευκωσίας. Εισιτήρια: www.soldoutticketbox.com. Διατίθεται περιορισμένος αριθμός early bird εισιτηρίων μέχρι την Παρασκευή 23 Φεβρουαρίου.

Ελλοπία
Η Ελλοπία έρχεται στη σκηνή του DownTown live στη Λευκωσία για να μας ταξιδέψει με τα τραγούδια της στα μαγικά μονοπάτια της ελληνικής μουσικής. Για δύο μοναδικές βραδιές, στις 12 και 19 Απριλίου, οι έντεχνες μελωδίες θα επαναφέρουν όμορφες μνήμες από αγαπημένα τραγούδια. Δυο βραδιές, σχεδόν μυσταγωγικές, θα περιπλανηθείτε ανάμεσα στα τραγούδια που αγαπήσατε.
>> Παρασκευή 12 & 19 Απριλίου, DownTown live, Λευκωσία. Περισσότερες πληροφορίες και κρατήσεις: 99810011.

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΑ: 'Ερχεται το 3ο Breach Festival στη Λευκωσία

«Μουσικό πορτρέτο»: 4 ξεχωριστές μουσικές βραδιές αφιερωμένες στον Δημήτρη Λάγιο
Το Φωνητικό Σύνολο της Διάστασης μαζί με το μουσικό σχήμα "Ες αεί", διοργανώνουν και παρουσιάζουν τον Απρίλιο - μήνας γέννησης και θανάτου του Δημήτρη Λάγιου - 4 ξεχωριστές μουσικές βραδιές στο οίκημα της Διάστασης, που βρίσκεται στην Πλατεία του Παλιού Λιμανιού, στην αίθουσα «Πλεύσις». Οι μουσικές βραδιές θα αποτελέσουν μια μουσική αναδρομή στη ζωή και το έργο του παντοτινού, πραγματικού και αξέχαστου φίλου, Δημήτρη Λάγιου. Τo Φωνητικό Σύνολο διευθύνει η Χριστίνα Κρασίδου.
>> Παρασκευή 12, Κυριακή 14, Κυριακή 21 και Παρασκευή 26 Απριλίου, Αίθουσα «Πλεύσις» Παλιό Λιμάνι Λεμεσού, 20.30. Προπώληση www.ticketmaster.cy και σε όλα τα καταστήματα ACS COURIER.

Αβραάμ Κοντός
Μετά από συνεργασίες με αξιόλογους καλλιτέχνες της μουσικής σκηνής, όπως ο Αλκίνοος Ιωαννίδης, η Λίνα Νικολακοπούλου, ο Θοδωρής Βουτσικάκης, η Μιρέλα Πάχου κ.α., αλλά και μετά από την παρουσίαση της νέας του δισκογραφικής δουλειάς «Ψυχογραφία» στο Διεθνές Φεστιβάλ Λευκωσίας, με στιχουργό τον Κουμέττο Κατσιολούδη, ο Αβραάμ Κοντός έρχεται στο Κοσμικό Κέντρον Αντωνάκης, για να ερμηνεύσει και να παρουσιάσει μαζί με έξι εξαίρετους μουσικούς, τραγούδια αγαπημένων δημιουργών αλλά και τραγούδια του, που προβληματίζουν και στοχεύουν σε έναν «Απολογισμό Ψυχής». Η συναυλία υπόσχεται να ενθουσιάσει το κοινό.
>> Σάββατο 13 Απριλίου, Κοσμικό Κέντρο Αντωνάκη, Λευκωσία, 21.30. Πληρ. ticketmaster.cy.

ilias-vrettos.2e16d0ba.fill-1375x.2e16d0ba.fill-1375x729.jpg

Ηλίας Βρεττός
Ο Ηλίας Βρεττός ένας απο τους πιο αξιόλογους τραγουδιστές του ελληνικού πενταγράμμου έρχεται στην Κύπρο για να μας χαρίσει μια ξεχωριστή βραδιά γεμάτη διασκέδαση και χορό. Το Κεντρικό Μαθητικό Συμβούλιο και ο Σύνδεσμος Γονέων του Λυκείου Αγίου Γεωργίου Λακατάμιας σας προσκαλεί να απολαύσετε μια διασκεδαστική βραδιά με τον μοναδικό Ηλία Βρεττό στο Λύκειο Αγίου Γεωργίου Λακατάμιας την Κυριακή 14 Απριλίου. Μέρος των εσόδων θα δοθεί στο Ίδρυμα Νικόλα Θεολόγου για παιδιά με καρκίνο και για στήριξη μαθητών και δράσεων του σχολείου
>> Κυριακή 14 Απριλίου, Λύκειο Αγίου Γεωργίου Λακατάμιας, Λευκωσία, 19.30. Πληροφορίες και εισιτήρια: 99318654, 99482708, 99365657. Τιμή εισιτηρίου: €15 προπώληση & €20 στην είσοδο.

017 MESIMERIS_STAVROS.jpg

Δημήτρης Μεσημέρης
Ο Δημήτρης Μεσημέρης μετά από την εμφάνιση του στον Σταυρό του Νότου, επιστρέφει με μια μοναδική εμφάνιση στη Λευκωσία στο DownTown Live την Πέμπτη 18 Απριλίου 2024. Παρέα με την πολυμελή του μπάντα υπόσχεται μια ξεχωριστή παράσταση με παλμό, έντονα συναισθήματα και ιδιαίτερες ερμηνείες. Το πρόγραμμα περιλαμβάνει τραγούδια από την προσωπική δισκογραφία του Δημήτρη, από την επερχόμενη δουλειά που ετοιμάζει αλλά και επιλογές από κομμάτια (παλιά και πιο παλιά!) αγαπημένων του καλλιτεχνών, πάντα με ενορχηστρωτικές παρεμβάσεις! Επί σκηνής με τον Δημήτρη οι: Πέτρος Παπακωνσταντίνου - Ηλεκτρικό Μπάσο, Χαράλαμπος Παντελή - Λαούτο, Χριστόδουλος Χριστοδούλου - Βιολί, Γιώργος Χατζηπαπάς - Κλαρίνο, Μπουζούκι, Άριστος Χριστοδούλου - Πλήκτρα, Μαρίνος Γεωργιάδης - Ηλεκτρική Κιθάρα και Γιώργος Ζένιος - Τύμπανα. Ηχοληψία: Ανδρέας Γεωργίου / Κωνσταντίνος Γεωργίου. Παραγωγή: Melodica Art Productions.
>> Πέμπτη 18 Απριλίου, DownTown Live, Λευκωσία, 21:30. Εισιτήριο: 10€. Ώρα Προσέλευσης: 21:00. Προπώληση εισιτηρίων στο more.com.

manto-scaled.jpg

Μαντώ, Κώστας Μπίγαλης, Πωλίνα & Σοφία Βόσσου
Το πιο feelgood Live Happening των καιρών μας, που έχει σπάσει ταμεία σε Ελλάδα και Κύπρο, έρχεται στη Λευκωσία, για δύο βράδια. Η Μαντώ, ο Κώστας Μπίγαλης, η Πωλίνα και η Σοφία Βόσσου μερικά από τα κορυφαία ονόματα της ποπ σκηνής των 80s και 90s σε Ελλάδα και Κύπρο κατεβαίνουν στο νησί και πιο συγκεκριμένα στην καρδιά της Λευκωσίας για μια μοναδική εορταστική παράσταση, για να μας απογειώσουν με τις αμέτρητες επιτυχίες τους και τα λατρεμένα ανεπανάληπτα τραγούδια των παιδικών, εφηβικών και φοιτητικών μας χρόνων. Μια χορευτική retro διάθεση που σίγουρα θα κρατήσει μέχρι το πρωί. Ετοιμαστείτε να ακούσετε τις all time επιτυχίες όπως «Πάμε για τρέλες στις Σεϋχέλλες» «Μελισσούλα» «Άνοιξη» «Στοιχηματίζω» «Του Αιγαίου τα Μπλούζ», «Το φιλαράκι», «Αυτό το καλοκαίρι», «Ροζ Μπικίνι» , «Μετακόμιση» «Κατερίνα» «Αγκαλίτσες και φιλάκια», «Πους Απς» «Αν είναι να κολαστώ» «Με την πρώτη ματιά», «Δώσε μου ένα φιλί» «Ράδιο αγάπη μου» «Το χαδάκι» , «Μπιρίμπα» «Κάνε και εσύ μια τρέλα» «Η κόρη του περιπτερά», και πολλά άλλα.
>> Πέμπτη 18 & Παρασκευή 19 Απριλίου, Μουσική Σκηνή RED, Λευκωσία, 22.00. Πληρ. 99059257/ Προπώληση εισιτηρίων: Ticketmaster.cy & acs courier (77777040). Τιμή εισιτηρίου: 20 ευρώ. Ελάχιστη κατανάλωση μία φιάλη ανά 5 άτομα ή αντίστοιχη αναλογία σε άτομα και ποτά.

Mitsias_-_Karabeti.jpg

Μανώλης Μητσιάς & Καρυοφυλλιά Καραμπέτη
Μετά τις επιτυχημένες sold out συναυλίες του αφιερώματος στον Νίκο Γκάτσο, ο Μανώλης Μητσιάς και η Καρυοφυλλιά Καραμπέτη περιδιαβαίνουν τον μαγικό κόσμο της ελληνικής ποίησης παρουσιάζοντας αυτή τη φορά στο θέατρο Παττίχειο Λεμεσού στις 17/4 και στο Δημοτικό θέατρο Στροβόλου στις 18/4, ένα πρόγραμμα που περιλαμβάνει έργα σπουδαίων Ελλήνων ποιητών και στιχουργών, που έχουν μελοποιήσει οι συνθέτες Μίκης Θεοδωράκης, Μάνος Χατζιδάκις, Σταύρος Ξαρχάκος, Δήμος Μούτσης, Ηλίας Ανδριόπουλος, Θάνος Μικρούτσικος, Χρήστος Λεοντής, και Γιάννης Σπανός. Ακούγονται μελοποιημένοι: Κωνσταντίνος Καβάφης, Κώστας Βάρναλης, Γιώργος Σεφέρης, Οδυσσέας Ελύτης, Γιάννης Ρίτσος, Τάσος Λειβαδίτης, Μανόλης Αναγνωστάκης, Νίκος Καββαδίας, Νίκος Γκάτσος, κ.ά. Πιάνο-ενορχηστρώσεις: Αχιλλέας Γουάστωρ, μπουζούκι-μαντολίνο: Ηρακλής Ζάκκας, βιολοντσέλο: Τίνα Ντουφεξιάδου.
>> Παρασκευή 17 Απριλίου, Παττίχειο Δημοτικό Θέατρο Λεμεσού, 20.30.
>> Σάββατο 18 Απριλίου, Δημοτικό Θέατρο Στροβόλου, 20.30. Τιμές εισιτηρίων: €30 & €25. Προπώληση / Πληροφορίες: www.ticketmaster.cy και σε όλα τα καταστήματα ACS COURIER

stavento.jpg

Stavento & Ήβη Αδάμου
Ο Μιχάλης Stavento και η Ήβη Αδάμου ανεβαίνουν ξανά στην σκηνή μαζί και μας τραγουδούν όλες τους τις μεγάλες επιτυχίες! Πιο συγκεκριμένα ο Σύνδεσμος Γονέων και το ΚΜΣ του Λυκείου Απόστολος Μάρκος στον Αρχάγγελο, διοργανώνουν συναυλία με το εκρηκτικό σχήμα ΣΤΑΒΕΝΤΟ - ΗΒΗ, την Παρασκευή 19 Απρίλιου 2024 και ώρα 20:30 στο σχολείο. Μέρος των εσόδων της εκδήλωσης θα διατεθούν στο "Ίδρυμα Αλκίνοος Αρτεμίου".
>> Παρασκευή 19 Απρίλιου, Λύκειο Αποστόλου Μάρκου, Αρχάγγελος, Λευκωσία, 20.30. Προπώληση: €15 και στην Είσοδο: €20. Επίσημα σημεία πώλησης εισιτηρίων της εκδήλωσης είναι τα παρακάτω: www.ticketmaster.cy και καταστήματα ACS Courier.

anastasianava238.2e16d0ba.fill-1375x729.png

Αναστασία
Μια νύχτα γεμάτη ρυθμό πρόκειται να μας χαρίσει η Αναστασία την Κυριακή 21 Απριλίου στο Λύκειο Δασούπολης Αρχιεπισκόπου Μακαρίου Γ'. Η ταλαντούχα ερμηνεύτρια που ήδη μετράει τεράστια επιτυχία με τα τραγούδια της «Μυστικό», «Αμαρτίες» και «Λίγο Λίγο» έρχεται για να μας ξεσηκώσει με την ιδιαίτερη χροιά και λαϊκή φωνή της.
>> Κυριακή 21 Απριλίου, Λύκειο Δασούπολης, Αρχιεπισκόπου Μακαρίου Γ,' 9.00./ Εισιτήρια: ticketmaster/ early birds tickets €10 μέχρι 21 Μαρτίου.

korkolis.jpg2.jpg

Γιώργος Χατζηνάσιος & Στέφανος Κορκολής
Η συνύπαρξη των δύο μεγάλων συνθετών, προμηνύει μια ανεπανάληπτη βραδιά γεμάτη συναισθήματα. Οι κορυφαίοι συνθέτες και πιανίστες μαζί στη σκηνή με την «ιστορία» τους να γράφεται ξανά μετά από πολλά χρόνια... Η συναυλία αναμένεται να είναι ένα εξαιρετικό γεγονός, καθώς οι δύο συνθέτες παγκοσμίου φήμης, θα ενώσουν τις δυνάμεις τους σε ένα μουσικό ταξίδι. Με δύο πιάνα, μικρή συμφωνική ορχήστρα και εξαιρετικούς τραγουδιστές, δημιούργησαν κάτι το αξεπέραστο, κάτι το μαγικό...κάτι μοναδικό που αγαπήθηκε από τον κόσμο όταν παρουσίασαν το πρόγραμμα τους στο κατάμεστο Ηρώδειο, με το κοινό όρθιο να χειροκροτεί! Μαζί με τους δύο συνθέτες θα είναι επί σκηνής η εξαιρετική αγαπημένη μας πλέον ορχήστρα σύγχρονης μουσικής «ΤρακΑρτ» υπό την διεύθυνση του Άρη Αντωνιάδη και με σολίστ τον Δώρο Δημοσθένους και την Σοφία Μανουσάκη. Φυσικά θα ακουστούν οι αξεπέραστες επιτυχίες των συνθετών: «Ζω», «Θα σ' αγαπώ», «Ανθρωπάκος», «Τα γαλάζια σου γράμματα», «Μια θέση στον ήλιο», «Ποιος να συγκριθεί μαζί σου», «Δεν είναι που φεύγεις», «Καμία φορά», «Δεν φταίμε εμείς», «Ο ταξιδιώτης του ονείρου», «Και σ' αγαπώ», «Ο Άγγελος μου», «Δεν είσαι εδώ», «Κάθε φορά που με κοιτάζεις», «Σκόνη και θρύψαλα», «Θες», «Σε έχω ερωτευτεί», «Στους πέντε ανέμους», «Κάποιες φορές», «Σβήσε το φεγγάρι».
>> Τρίτη 23 & Τετάρτη 24 Απριλίου 2024, Mαρκίδειο Δημοτικό Θέατρο Πάφου, 20:30. Είσοδος: €25. Προπώληση: www.ticketmaster.cy και σε όλα τα καταστήματα ACS COURIER

Nikodimos_Kavarnos.2e16d0ba.fill-1375x729.jpg

Νικόδημος Καβαρνός, Πέτρος Κουλουμής & Δέσποινα Μπεμπεδέλη
Η Petrides Events, ενόψει των Αγίων Ημερών του Πάσχα, παρουσιάζει δυο μοναδικές συναυλίες βυζαντινής και παραδοσιακής μουσικής με τον διεθνούς φήμης Πρωτοψάλτη Αρχιμανδρίτη Νικόδημο Καβαρνό, τον καταξιωμένο και διακεκριμένο Κύπριο τραγουδιστή Πέτρο Κουλουμή. Τιμητική συμμετοχή η σπουδαιότερη εν ζωή Ελληνίδα ηθοποιός κυρία Δέσποινα Μπεμπεδέλη. Ένα μοναδικό συναπάντημα πίστης και παράδοσης. Μια παράσταση φόρος τιμής στην Βυζαντινή και παραδοσιακή μουσική. Στο πρώτο μέρος, ο πατέρας Νικόδημος με μια ομάδα εκλεκτών ψαλτών από Ελλάδα και Κύπρο παρουσιάζει γνωστούς και αγαπημένους ύμνους που ξεχώρισαν και αγαπήθηκαν κατά το πέρασμα των αιώνων. Στο δεύτερο μέρος ο Πέτρος Κουλουμής μαζί με εξαίρετους μουσικούς μας μεταφέρει με απόλυτη μαεστρία μερικά από τα πιο σημαντικά δημοτικά τραγούδια της Κύπρου αλλά και Θρησκευτικά Πασχαλινά τραγούδια από τον ευρύτερο Ελλαδικό χώρο. Στο τρίτο και τελευταίο μέρος ο πατέρας Νικόδημος μαζί με τον Πέτρο Κουλουμή θα ενώσουν τις φωνές τους και θα μας παρουσιάσουν ένα μοναδικό αφιέρωμα στους ύμνους του Πάσχα που όλοι αγαπάμε όπως «Η ζωή εν τάφω», «Άξιον Εστί», «Αι γενεαί πάσαι».
>> Τρίτη 23 Απριλίου 2024, Δημοτικό Θέατρο Λευκωσίας, 20.30.
>> Τετάρτη 24 Απριλίου 2024, Παττίχειο Δημοτικό Θέατρο Λεμεσού, 20.30.
Εισιτήρια από €25. Δωρεάν είσοδος σε ΑΜΕΑ μέχρι εξαντλήσεως των θέσεων. Προπώληση εισιτηρίων: online μέσω της SoldOutTicketbox και σε όλα τα καταστήματα Stephanis Παγκύπρια.

kakosaios.2e16d0ba.fill-1375x729.jpg

Γιώργος Κακοσαίος
Ο ερμηνευτής Γιώργος Κακοσαίος έρχεται για μία και μοναδική εμφάνιση στη Λευκωσία, στο Λύκειο Εθνομάρτυρα Κυπριανού στο Στρόβολο, την Πέμπτη 25 Απριλίου στις 19:30. Άλλωστε ο Γιώργος είναι ένας εξαιρετικός τραγουδιστής που έχει κάνει ήδη αισθητή την παρουσία του στο ελληνικό πεντάγραμμο και έχει αποκτήσει φανατικό κοινό. Ελάτε να τραγουδήσουμε, να χορέψουμε και να διασκεδάσουμε για 3 ολόκληρες ώρες. Τα τραγούδια του "Μην της πείτε", "Σάββατο βράδυ", "Έρωτας μοιάζει", "Κάνε μας τη Χάρη" κ.ά. είναι κάποιες από τις μεγαλύτερες επιτυχίες που θα μας κάνουν να διασκεδάσουμε μαζί του!
>> Πέμπτη 25 Απριλίου, Λύκειο Εθνομάρτυρα Κυπριανού, Στρόβολος. Διαθέσιμα εισιτήρια στο Ticketmaster.cy, σε όλα τα ACS Courier και σε επιλεγμένα σημεία. Πληροφορίες: 99896765, 99513830, 97858566.

mirela.jpg

Μιρέλα Πάχου
Την Παρασκευή 26 Απριλίου η Μιρέλα Πάχου επιστρέφει στο Vinylio Wine Etc και μας υπόσχεται μια βραδιά με χρώμα και φως. Παρέα με το ακορντεόν και το πιάνο της, η αγαπημένη μας τραγουδοποιός και ερμηνεύτρια παρουσιάζει ένα πρόγραμμα γεμάτο ενέργεια, τρυφερότητα, αγάπη, νοσταλγία και όπως πάντα, αισιοδοξία και χαρούμενη διάθεση. Ένα πρόγραμμα με του κόσμου τα τραγούδια: γνωστά -και μη εξαιρετέα- τραγούδια αγαπημένων καλλιτεχνών, τραγούδια από τη δισκογραφία της, αλλά και ολοκαίνουργια τραγούδια από τον υπό έκδοση τρίτο προσωπικό της δίσκο. Και είναι κάτι ακόμα. Στις η Μιρέλα μάς περιμένει στο Vinylio να γίνουμε μια παρέα αλλά και να τραγουδήσουμε παρέα. Όχι σαν σχήμα λόγου. Μας προσκαλεί να διαλέξουμε το αγαπημένο μας τραγούδι και να το πούμε μαζί της στη σκηνή! Μαζί της: Δημήτρης Σινογιάννης: ηλεκτρική κιθάρα, Δημήτρης Μουτάφης: μπάσο. Οργάνωση παραγωγής: Polytropos.
>> Παρασκευή 26 Απριλίου, Vinylio Wine Etc, Λεμεσός, 21.00. Κρατήσεις & πληροφορίες 99300430.

Σχετικά

Ατζέντα
April 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close